Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är det finaste jag vet.


Deprimerande vacker

Du går med snabba steg
Över regnblöta gator
Din själ brinner
och röken andas du ut
Jag ser dina ögon, fulla av mystik
Och dina läppar som lagats med lypsyl
Dina kinder, randiga av tårar
Och såren i ditt hjärta
(lypsyl är bara för utvärtes bruk)
Du är så
sönder
Du är så
dyster
Men ändå så
vacker
Du är så
yeah yeah, wow wow




Fri vers av Kajsa Moberg
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-10-31 23:52



Bookmark and Share


  aPorcupine
så bra skrivet! Älskar delen med lypsyl ;)
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Moberg