Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Höst i själen

Du där, skärp dig!
Du ser olycklig, plågad, ångestfylld ut
Sängen du ligger på knakar
av alla dina tunga sorger

Du där, skärp dig!
Du tror inte på kärleken
för du har ju aldrig varit kär
Men det är bara en undanflykt

Du där, skärp dig!
Löven faller i takt med dina tårar
och frosten på gräset
beror på kylan i din kropp

Du där, skärp dig!
Du är bara en spegelbild
av en misslyckad person
Du är bara en spegelbild
av mig




Fri vers av Kajsa Moberg
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-10-31 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Moberg