Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets obarmhärtigeht

Helvetets eldar flåsar dig i nacken -
vänd dig inte om.

Du har djävulen i hasorna -
springer tätt bakom.

Rusar utan att du finner -
livet som ej kom.




Fri vers av Snöluvan
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-11-01 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöluvan