Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän, du försvann

Min själ,
mitt hjärta
skriker,
ropar ut ditt namn.

Vart gick du,
du som var min sol,
mitt allt?

Min själ,
mitt hjärta
lider,
gråter tysta tårar.

Vart gick du,
du som var min fröjd,
mitt liv?




Fri vers av Snöluvan
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-11-01 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöluvan