Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll dina rosor. Ta mig istället.

Röda läppar
snuddar vinglasets kant.

Svarta ögon
blickar under svart lugg.

Vackert lackerade naglar
rispar lätt en vägg.

Händer med pianofingrar
smeker naken hud.




Fri vers av Snöluvan
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:39



Bookmark and Share


  Jojjon
Åh, jag gillade det jag läste. Har svårt att säga varför... den var liksom så... vackert romantisk, lite gotisk liksom.
Styckdelningen och ordvalet är helt perfekt.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Snöluvan