Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täckjacka mot täckjacka

Ångan från dina andetag omsluter mig
Bultande hjärtslag och skenande puls
dämpas av lagret av vinterkläder

Runtomkring oss finns bara snö och mörker

Osäkerheten och tryggheten slåss om min uppmärksamhet
En lönlös fight en stund som denna
Känslor jag inte har tid att registrera

Hinner inte tänka

Verkligheten flyr och något nytt inleds
Vår värld skapas där i snön
Nyfikenheten föds

Sedan den natten
slåss ständigt osäkerheten och tryggheten
om min uppmärksamhet

Känslor jag inte vill involvera





Fri vers av Lilla Mo
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-11-01 17:07



Bookmark and Share


  Sjörövarbabe
Kan inte riktigt formulera vad det är jag känner när jag läser denna text... Vet bara att jag tycker den är jättefin. Bister verklighet och romantik på samma gång :)
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa