Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig liv

Då...

Du såg mig
trots den svart/vita själen och den livlösa blicken.

Du hörde mig
fast att jag egentligen inte sa något

Du trodde på mig
när jag själv tvivlade och föll

Nu...

Du ser mig
som jämlike och som den starka person jag är

Du hör mig
när jag skrattar åt livet

Du tror på mig
då jag säger att jag älskar dig




Fri vers av Lilla Mo
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-11-01 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa