Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelse


Jag vill så gärna ha dig här
ha dig vid min sida
Jag kan ej hjälpa att jag är kär
men av kärlek får jag lida

1995




Fri vers av Lilla Mo
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-02 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa