Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en tanke


Släpp mig!



Jag vill inte ha dig här
Ska det vara så svårt att förstå?
Ge dig i väg och lämna mig i fred!
Du kan inte stanna här
för jag vill inte ha dig här.

Släpp mig! Låt mig gå!
Följ inte efter!
Hör du inte vad jag säger?
Jag vill ju inte.
Släpp mig! Låt mig gå!

Du förstår ju inte!
Du är här igen, men jag vill vara ensam
Kan du inte ge upp nån gång?!!
Det är ingen idé att du stannar
Förstår du inte det?

1995




Fri vers av Lilla Mo
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 15:11



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tankar som inte vill släppa... vad vill dom då? Vad vill dom säga om man lyssnar? Intressant!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa