Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om förvirrad tjej (inte jag) som vet inte om hon är kär.


Kärlek bäddad i frågor!

Jag kanske är kär,
Och kanske inte alls.
Jag tror det bultar någon stans där.
Gråt samlas i min hals.

Men tänk om allt jag känner är fel,
Vad ska jag göra då?
Kan du förklara och göra mig hel?
Allt detta händer väldigt få.

Men tänk om alla känner så här?
Känner allt det,
Om att kanske vara kär.
Eller är det fel? Förklara om du vet.

Det blir ju bara massa frågor,
Allt är så snurrigt inom mig.
Men plötsligt brinner jag i lågor,
Vad jag längtar efter dig.

Tack vare elden har jag fått mina svar.
Du finns alltid inom mig.
Det är bara dig jag vill ha, och hålla dig kvar.
Så mycket älskar jag dig!




Fri vers av Lilla vargungen!
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-11-02 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vargungen!
Lilla vargungen!