Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar godis!


Godis, godis, godis!

Jag vill bara ha sött,
Då vaknar allt dött.
Jag vill ha en gummi-råtta,
Haha det rimmar ju på potta!!!
:):):):)




Fri vers av Lilla vargungen!
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-11-03 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vargungen!
Lilla vargungen!