Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor \"by night\"


Jag är inte rädd... längre


Jag har öppnat
min dörr på glänt
till det mörka utanför,

men jag är inte rädd
längre.

Jag är omsluten
av ljuset från mitt inre
och stadens alla lampor.




Fri vers av Lilla Mo
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-02 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa