Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text hör till en bok som jag med flera skriver. den handlar om vilseledande träsk


döden som är vacker

låt inte det vackra dig lura
för nog kommer du få klura
för att komma därifrån
du kommer fråga varenda löv och grässtrån
om hjälp för att komma hem
och du kommer fråga vem,
är det som lura in mig hit?
vad jag längtar att få komma dit
till det goda och där det är frid
att det alltid tar sån tid
för att ur trubbel komma ut
och plötsligt ger du ifrån dig ett tjut
du dras ner och dör
det är ingenting mer du ser eller hör
VÄLKOMMEN TILL DÖDENS TRÄSK!




Fri vers av Lilla vargungen!
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-11-02 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vargungen!
Lilla vargungen!