Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde en bra beskrivning av hur det känns att komma in i rummet där en deprimerad person är. \"Känslan går att skära med kniv.\" Mitt hem känns så..... Det är inte jag som är deprimerad men jag är så trött.......


Novemberliv

trött
så in i märgen trött

krav
så trött på krav

vilja
orkar snart inte vilja

orka
måste man orka?




Fri vers av desperado
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:45



Bookmark and Share


    Pivvi
Trotsa den obefintliga orken
om den inte finns där så bry dig inte om den. Så gör jag, skrattar och är glad, struntar i alla krav

Bra text, kort men med ett stort omfång, alla kan nog känna igen sig
2007-04-30

    Louvisa
Det är tungt att dra hela lasset
du behöver hitta andningshål för att orka
det här är ett, eller hur?
2006-11-05

    Jess81
måste man orka? ja..ibland måste man nog få slippa orka också..och bara vara..
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado