Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trotsig haiku


Liv i novembernatten

Vi syns från rymden

Ljusbubblor fyllda med liv

trotsar november




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 23:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Duuu den här sköningen sparar jag..underbart..bubblit och levandes härligt!!!
2008-10-13

  TiVa
Ah, gillar mittenraden bäst... Tummen upp!
2006-11-25

    Louvisa
Snyggt och annorlunda
Kul!
2006-11-05

  aPorcupine
En haiku som gör att ens fantasi vandrar fritt...

"Ljusbubblor fyllda med liv"
Snyggt!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado