Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkännedomens (o)tur och retur


Även en tusenmilaresa
måste börja med ett steg

Men varför rakt i en hundskit!?




Övriga genrer av Zazzo
Läst 703 gånger
Publicerad 2006-11-03 09:57



Bookmark and Share


    eva m h
Får jag säga \"skitbra\"?
2007-09-23

  andreawolf
hahaha!
2006-11-03

    Camillaa
Bra skrivit :)
/ C *
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick