Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

 

 

 


vi gick och vi gick

det var inte förrän du sa
nu vänder vi tillbaka

som jag insåg
att vi var framme

 

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 893 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 21:35



Bookmark and Share


  Jer
Denna säger mig,
\"love the one your with\".
-Crosby, Stills & Nash
2007-06-03

    ej medlem längre
Ja man vet inte vart man hittar hem...
2007-04-03

    Bofink
Enkelt, och det blir rätt. Poesi i min smak.
2007-03-31

  Julia Eiksson
enklast är snyggast
2007-02-28

    NewDeer
jaaa... kommentarer överflödiga.
så enkelt fångar du känslan. o får mig att höja ögonbrynen o tänka: nej, men vad sant...
2007-02-26

    M
Ja vad säger man för mig är just denna POESI.
2007-02-24

  Zara VIP
*bugar*;)

/Z
2007-02-08

  Mikael Lövkvist
En mycket talande dikt-
metafor för hur det kan gå.
Bravo!
2007-01-17

  Paulina LH VIP
Finurlig! :))
.
2007-01-17

  Bodil Sandberg
En dikt att filosofera över...möjligtvis kan det handla om den onda cirkeln men också om insikt och även om vila...jag ser att du skrivit Rundgång som titel men som sagt...här finns många bottnar...och det är alltid inspirerande!!!
2007-01-17

  Jessica Ewa
Aaah....ännu en pärla....

*lägger till samlingen*

Tack vännen!

// Jessica Ewa
2007-01-16

  Stardust VIP
Måste ha varit en fantastisk promenad!
2007-01-15

    ej medlem längre
mm. snygg text om
att veta var det bör
sluta
2007-01-15

  "Silver" VIP
Så snopet på något sätt!
Men så är det.
Vi blir aldrig kvar i det fullbordade ögonblicket.
O jösses vad det där lät djupt. He he.
Kanonbra skrivet Daniel!
2007-01-15

  Cris
:-) jag fann denna med ett leende
ibland mehöver man en ledande hand
som talar om vad som händer
och att vara framme känns skönt.. och
att vända som att börja en ny vandring
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP