Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av hur det var att vakna bredvid dig


Att vakna med dig

Stjärnorna slocknar
i ett regn av ljus


utanför fönstret
faller himmeln

och

landar mjukt i dina nyvakna ögon











Fri vers av Mackan
Läst 913 gånger
Publicerad 2006-11-03 15:43



Bookmark and Share


    Matilda Neptun
Såååå underbart vacker! Den ska sparas som bokmärke!
2006-11-18

  Maskros
denna var väldigt väldigt vacker :) den får nog bli en favorit
2006-11-08

  sockerspöket
Så otroligt vacker i sin enkelhet, med klockrena ord som likt pilar träffar hjärtat.
2006-11-05

  aPorcupine
"landar mjukt i dina nyvakna ögon"
Ohh , så underbart vackert!
2006-11-05

    Manuela
Riktigt vackert.Gillas mycket:)Kan himmeln vara grön?Undrar en grönögd..
2006-11-04

  Cris
Vad vackert
att så stora vackra ting
kan falla och inte ens
kunna jämföra sig
med det vid sidan om..
2006-11-03

  The Stargazer
Tänk att några få enkla ord kan bilda något så vackert. Det här var en underbar liten dikt tycker jag.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan