Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska framtidsekon från förr


Det fanns missförstådda poeter förr i tiden
som hoppades på att bli publicerade
i ett annat medium än det tryckta.

Fast de hittade inte riktigt fram.....






Övriga genrer av Zazzo
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick