Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven under Halloween




Something wicked this way come


Jag ska gå ut ikväll
med min egen Halloween-dräkt:
Jesusmask och vit fotsid dräkt.

När folk öppnar sin dörr
efter jag har ringt på
ska jag med utsträckta armar
istället för "bus eller godis?" fråga:
"Kärlek eller tvivel?"

Fast då tror jag folk hade blivit verkligt skrämda...




Övriga genrer av Zazzo
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-11-05 00:21



Bookmark and Share


    Mortalis
Kanon ju!
ganska enkel men ger mig och kanske andra en tankeställare..
kärlek eller tvivel? Hmm-hmm.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick