Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeländrad, tidigare "från papperskorgen".


Hammarslag



Stenhjärtats hammarslag

måste genomlidas

ur mörkret kom en man

från stencellen en fri

ur mannen en röst

ljusare än förr

här råder inte sten

här skapas poesi




Fri vers av navigo
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-05 02:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Ur papperskorgen' var en god titel
minst lika god som nuvarande
2012-04-23

  Inkarasilas
Poesi med ett dån!
2007-10-06

  Thurizas
vacker...
2007-10-05

    afrika
de sista raderna är mycket fina
2006-11-05

    laissez_faire
Bra att den hittade sin väg ut ur papperskorgen.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

navigo
navigo