" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Kärlek\"


KÄRLEK

 

 

Du kan endast chansa och falla

ner i kärlekens tecken

och hoppas att du landar där lyckan bor

i ett hav svart och vitt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-21 20:01



Bookmark and Share


  navigo
Mycket, mycket fint... tycker detta är en underbar dikt... möjligtvis hade jag strukit "på" ... hade jag öst alla mina lovord över detta... så jag gör inte det. :) Du har det verkligen!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*