Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd till haven



Skugga
havets glitter
mitt hår runt som ett nät
bubblor som aldrig verkar spricka

En hinna som aldrig låter mina tankar fly
de är fast i mig som en dödsdömd fånge
Kan smaka hur lungorna skriker
och sandkornen gentemot mina fötter
slipar huden från sin plats

Ruttnande skal och avsky

Kan skala den likt en apelsin
i min koja

men når inte det i min själ
som jag önskar kunde lämna mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 560 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-03 01:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl vårdad poesi med nyanser av såväl havs glitter som skal av förruttnelse
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*