Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag älska en person som inte finns och aldrig har funnits i mitt liv?

 

Tittar på honom

Ser det som aldrig

var mitt...

 

Och ändå sliter jag i mitt hjärta

Skär det i bitar

Serverar det framför honom...

 




Fri vers av Nanno
Läst 955 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-25 23:45



Bookmark and Share


  maria laakso
mycket stark dikt .. kan nästan förstå hur de känns
2007-02-15

  Pärlhalsbandet
så här känner jag, precis just nu och har kännt en väldigt lång tid.
sånn smärta, i denna korta dikt, och jag gillar mycket, mycket.
vill också ha uppsatt på min vägg !
2006-12-18

  josefina
Vackert brutalt men trots allt - känns sann in i det minsta, ut i det största.
2006-12-09

  annso.fie
Stark text. Det känns i hjärtat..
2006-12-01

  Manal
en stark berörande dikt, verkligen!!
2006-11-29

  Rozhan
En stark melankoli genomsyrar denna text...
Den är vackert sorgsen och dessutom slående med dom få orden...
Kärlekens törst som aldrig någonsin kan bli riktigt mättad! Än en gång vackert =)
2006-11-28

  Ben Ehlmann
jag är med med Hamish :)
bra text!
2006-11-28

  Aisha VIP
...texten skapar många tankar hos mig....kanske är ett hjärta uppskuret i bitar alldeles för mycket....alla klarar inte det....tyvärr....fin text!...kram från Aisha
2006-11-28

    Sony
Hur kan jag älska en person som inte finns och aldrig har funnits i mitt liv?

Tja vi har nog alla nästan, varit där.
Igenkänningsfaktor no 1 :)
Kort och kärnfullt.
Med andra ord, jäkligt bra!!!
2006-11-26

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow du beskriver det så himla bra, vet exakt hut det känns :(
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno