Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oförglömliga förflutet

 

Hur ska jag glömma när det finns ett stort hål i mitt hjärta?

Hur ska jag inte titta tillbaka när halva jag försvann i det förflutna?

Hur ska jag le inför morgondagen när leendet begravdes igår?

Hur ska jag se mig i spegeln och vara stolt när allt jag ser är misslyckande?

Hur ska jag älska igen när jag knappt tål mig själv?

 

Det går inte glömma för hjärtat vägrar att släppa.

Det går inte se framtiden för det förflutna ekar i blodet.

 

Vad är lösningen?




Fri vers av Nanno
Läst 746 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-10 22:08



Bookmark and Share


  Manal
berörande ord som sätter sig i hjärtat.
tålamod för framtiden behövs.
allt kommer tillbaka..
2010-03-28

    Amoreboy
vackert skildrat...jag tror säker att du kommer att reda ut stormen...så länge du verkar kanalisera din hjärtas ski....mycket vackert/mvh
2008-12-18

  Lasseman VIP
Wow! Nanno! så starkt och bra du alltid skriver.. som alltid fångar mig i oändliga tankar! om livet själen och en själv!... jag kan bara säga som så att! försök alltid att först läka ditt sargade hjärta.. ALLTID, ty det är där som kärleken! själen, tankar, ditt inre, din person din energi, ditt ljus, din skönhet och ditt jag med alltet finns..! så! läker du det, så går allt min sköna.. bara kämpa dig vidare, men med hjärtat som följeslagare. applåder och kram Lasse
2008-12-12

  **AnneLiten**
Tänk om man visste vad som är lösningen - eller kanske man inte ska veta...
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno