Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt som står mig nära hjärtat.. Detta är vad jag var igår och vad jag inte är idag.


Jag är!

Jag är trädet som växer helt ensam.

Jag är drottningen utan riddaren nära mitt torn.

Jag är singel i en värld för par.

Jag är sanningen inringad av utmaningar.

Jag är lejonet som förlorat all sin stolthet.

Jag är enda grenen som har blivit förenad med träden.

Jag är bara en blomma som vajar ensam i brisen.

Jag är döv i en värld full av ljud.

Jag är smärtan omringad av kärlek.

Jag är fängslad när alla andra är fria.

Jag är ett ljus som inte går och tända.




Fri vers av Nanno
Läst 828 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-27 23:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men alltid samma divinitet

Underbar
2009-12-02

    ej medlem längre
Denna träffar mitt i hjärtat!
2009-12-01

  aol
underbar t om ensamhet så fit diktat
2008-03-11

  Arcadia1
Du ska inte vara ensam. Fast du får gärna vara höstens sista blomma förstås. Den som överlever.
2008-02-24

  Lasseman VIP
MEN.. jag är Lasse.. som har dig Nanno som skrivarervän!.. och det är jag stolt över i mitt hjärta.. jag tänder gärna ett ljus min sköna.. så din själ hittar till min kärlek!!... Lasse
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno