Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla er som har förlorat i kärleken och kan inte förstå varför..men måste bara acceptera!!!! Ibland räcker inte med acceptans


Tårar faller från himlen, någon där uppe gråter!

 

Tårar från himlen faller ner, himlen gråter!

Idag förlora du i kriget om ett hjärta. .

I regnet står du denna mörka natt, tårar av salt och regn av sötma sköljer dina kinder. Du faller på knä för att böja dig upp mot himlen för att gud ska se hur ditt hjärta brinner av smärta.  Lågor som inte törstas av regn brinner om dig, dina sinnen ekar och tänder ljus i denna mörka natt.  Det här är början på slutet och slutet på början.  Regnet, det söta runda droppe regnet faller som iskorn och stötar dig till marken.  Du ligger där, inte ens på knä kan du sitta längre. Som en regnängel ligger du där, händerna fylld av iskorn, eld  flammar ur din mun, dina ögon är fylld av tårar från himlen.

Ack! inte visste du att ett hjärta kunde tända dig i lågor

inte visste du att du dansade med vågor i havet

inte visste du att du kunde förlora ett krig som redan var vunnen.




Fri vers av Nanno
Läst 795 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-12 21:31



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja denna tyckte jag väldigt mycket om Nanno! här skriver du ju så att pennan glöder av känslor, och dina tårar måste släcka den!.. fantastiskt bra .. applåder och kramar
2008-11-18

  Manal
Du skriver starkt,uttrycker dig väl. mkt bra
2008-11-01

  Redbird
Du är tillbaka och jag är smärtsamt imponerad. Dina ord väcker hunderatals känslor. Jag förstår allt med varje ord jag läser.
Du skriver så sorligt, men jag upplever ändå en sorts avhållsam längtan som gör att det ryser i hela mig. Extremt bra!!!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno