Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen

För tre veckor sen blev jag stulen i min sömn.
Av en tjuv med den vassaste kniven riktad mot mig.
Lovade att döda mig om jag inte erbjöd mitt hjärta.

Inatt är han tillbaka med förlåtelsen i ögat
Och hjärtat av tusen bitar i handen.





Fri vers av Nanno
Läst 845 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-12 23:45



Bookmark and Share


  Redbird
älska, älska, ÄLSKA!
2008-11-03

  aol
så fin poesi gillas
2008-03-11

  Manal
dina ord vackra som alltid
2008-02-25

  Lasseman VIP
Wow! stark text! det krossade hjärtat är nog inte så lätt att reparera.. svårt att förlåta en kniv.. stå på dig Nanno.. somna försiktigt
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno