Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterguld



Enbart ett gigantiskt öga,
blodsprängt och ruttnande

Enbart en gigantisk mun,
vulgär och sammanpressad
Den kysser pojkar som om det vore grodor
och stirrar på gymmets speglar tills de spricker

Men jag, mina damer och herrar
djur och gudar
Jag har Inget stort ego
eller guld i mina hamsterpåsar
Ingen stor siffra...

Utan denna kvinna stirrar
tills spegelbilden i radion fattar eld
och inte ens i skärvor,
upphör denna att bränna mitt gigantiska öga

eller denna vulgära mun

Siffran stiger
hoppet..försvinner
Vill inget hellre..
än att vara törnrosa
sova sovande drömfritt
i ett slottsliknande slottsgarage

Medan krigen tar ut varann
gör kol på varann

ska jag sova tills de äter upp varann
och jag kan somna om
utan att vara rädd

för att någon väcker mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-29 05:09



Bookmark and Share


  om en Siri
fastnade
2012-01-31

  LassO
Känns sorgligt och sjävföraktande...
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*