Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mitt hjärta, slå ...(snälla...?)


Jag är svart egentligen
Mina pupiller
Är det enda i mig
Som inte ljuger

Som återger
Mitt sanna jag

Jag kan stå
Bland människor jag älskar
Klä ut mig till ängel
Sjunga vackert
Så att alla tappar andan
Medan jag dör inombords

Precis efter att ha talat om för alla
Hur otroligt underbart jag mår
Och
Att jag inte behöver
Räddas längre




Fri vers av Lithia
Läst 968 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 23:01



Bookmark and Share


  RedCherry
Dom sista raderna är ju helt otroligt verkligen pricken över iet.
2008-07-18

    hymerito
riktigt riktigt bra!
sista stycket är helt underbart bra
2006-12-20

    Cammo
Vacker text. Du har verklingen fångat en känsla. Ett tips bara, pröva att säga som det är, för att om de verkligen älskar dig, är sanningen om ditt välbefinnande något de har rätt att kräva. Förstör inte en vänskap genom att inte låta dem veta hur du mår.
2006-12-20

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"Jag är svart egentligen
Mina pupiller
Är det enda i mig
Som inte ljuger"

Älskar din text ljuger inte, så ärlig och stark!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia