Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desperation.


Nu är det minusgrader inne i mig med

Det fanns en tid
När jag kunde se alla världens oceaner
I dina ögon

Men nu har du frusit
För att stänga mig ute
För att jag ska kunna gå över dina isar
Och längta efter det sprudlande vatten
Som en gång sköljde bort all smärta i min själ

En gång såg du på mig med värme
Som om du såg mig för första gången
Varje dag
Men nu är det som om du har vant dig
Som om jag bara är vem som helst

För när jag ser på dig
Så ser jag inget
Av det jag tidigare sett

Din spegelbild har ändrats
Du försvinner längre och längre
In i dig själv
Och jag lämnas skrikande kvar
(Eller förlåt jag menar viskande,
för jag skulle aldrig våga tala om för dig
hur jag känner)

”Var tog du vägen?”




Fri vers av Lithia
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-11-05 13:53



Bookmark and Share


  Novell-writer
Du är den duktigaste 15-åriga poet jag nånsin stött på! helt fantastisk läs upplevelse! Applåder!
2007-03-24

  ohpeople
"alla världens oceaner I dina ögon", är lite av en klyche som många använder sig av. Du är nog den enda jag vet på rak arm som fått det att låta så fint som det är. det låter inte alls som det brukar göra, du gav det något nytt och spännande. väldigt fin text i övrigt också.
/Cissi
2007-01-02

  starsail
åh, gud! grymt bra,

"En gång såg du på mig med värme
Som om du såg mig för första gången
Varje dag
Men nu är det som om du har vant dig
Som om jag bara är vem som helst"

det där, det beskriver å bra och perfekt.
underbart!
2006-11-26

  PostMortem
Den här var vacker. Lyckas förmedla den sorgfulla känslan av att glida isär.
2006-11-09

  Johnny Chow
wow... den var jättefiiinn:D (jag e het) ^^ skojar bara:P
2006-11-06

    hymerito
Jätte bra skrivet, speciellt första stycket! :)
Jag känner igen mig så i det du skriver,
men jag är den du skriver om och det var lite skrämmande.
Tack för att du påminde mig
2006-11-05

    Cammo
Den var fin.. lite nyfiken vart du fick inspirationen ifrån...
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia