Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar är ju bara vatten, de betyder ingenting

Gråt med mig, alla himlar
Låt mina tårar falla
Från era skyar

Svep in mig i era moln
Skydda mig från mig själv
Låt mig få sova
Bland era stjärnor
Trösta mig

Och tysta den lilla rösten
Som alltid viskar

Skulle mina tårar vara mera värda
Om de runnit ned
För någon annans kind?





Fri vers av Lithia
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-11-05 14:31



Bookmark and Share


  starsail
det sista stycket, verkligen jätte bra.
2006-11-26

  The Stargazer
Det här var sorgset, men riktigt fint. Jag fastnade verkligen för de första två styckena. Det är en speciell dikt, utan att för den delen vara onödigt tillkrånglad. Bar skrivet!
2006-11-09

  Johnny Chow
jättefiiinnn:D
2006-11-06

    selmut
Jättebra!
2006-11-06

    Ängel i regnet
vad vackert och sorligt!
2006-11-05

    Cammo
Jätte fin:D
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia