Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, hur dålig kan man bli i en annans ögon?


Det där med maskrosbarn



Du är så dålig
kunde inte ens bli
ett maskrosbarn




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-11-06 10:00



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Femetta!
kan tänka mig att många ser sig i spegeln med denna inställning.
var finns det där
Du duger precis som du är! för dem?
2006-11-06

  Rachel Roth
tack Anders!...
2006-11-06

  Anders P VIP
menar du "inte ens?"
2006-11-06

  rebecca d
ja, kära nån...när maskrosbarnen är ett under. Men ibland är ju bara detta att man lever ett tecken på att man är ett maskrosbarn? (ibland just detta att man har ont= lever)
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth