Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutat

 

 

På de oskrivna bladen
i min dagbok

 

 

 

 

och

 

 

 

 

i bläcket
som inte runnit ut

 

simmar en historia
om hur vi gled isär

 

och senare tog slut

 

 

 

 

 

men också en saga
om gången då du log

 

så att hela världen 
kurade ihop sig runt vårt bord

 

och jag fick äga den
tillsammans med dig

 

innan leendet dog

 

 




Fri vers av anakin
Läst 682 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-07 19:01



Bookmark and Share


  Novemberflickan
jag flyter med genom hela texten och inser att den är alldeles underbar:)
2007-07-14

  Herr Morris
Leendets låga
brinner länge
doften dröjer sig
kvar längre

efter det slocknat


ursh, vad vackert
2006-11-10

    ej medlem längre
tckte mycket om
den här..
nära och rak

snyggt uppställd
också
2006-11-09

  ia VIP
kan inte låta bli att säga
att alla här pratar om första stycket,
håller med det är briljant skapat,
men,
utan slutstycket så skulle det inte bli en helhet...
tycker du väver in dom till ett o tillsammans är det helt kanon.
2006-11-08

  Marlene Anna Linnéa
mmm... jag ryser av inledningen.. det är väldigt skickligt gjort tycker jag. fortsättningen håller inte samma klass, men det är en fin berättelse.. tycker titeln kunde vara mer känsla i..

"i bläcket
som inte runnit ut


simmar en historia
om hur vi gled isär"

aaah... underbart..
2006-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Gillar den här... och första delen allra mest!
2006-11-07

  Ms Lovecraft
Första stycket är guld.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anakin