Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en leende främling


människor jag möter tittar på mig
de reagerar, de ler
jag har aldrig förstått varför
men nu vet jag

det är ju för att jag ler




Övriga genrer av blickar framåt
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-07 18:05



Bookmark and Share


    Camillaa
Mycket vacker :)
tilltalande !
/ C
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

blickar framåt