Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske


jag kommer att träffa dig ikväll
jag vill följa dig hem
känna din arm om mig
dina andetag
jag vill att du ska dela din frukost med mig

jag vet inte vad du vill
men jag tar med mig min tandborste i alla fall




Fri vers av blickar framåt
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-10-06 18:32



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
längtande... tror att många kan känna igen sig i dina ord....
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

blickar framåt