Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmens vilda äventyr

det var drömmens vilda äventyr
som tog mig dit jag ville vara

till världen som aldrig funnits

den där lyckans glada färger
övertäckte verklighetens sprickor
den där barnen kunde leka
tills de själva valde att växa upp
den där det tysta ropet på hjälp aldrig behövdes
för den stadiga handen fanns bredvid hela tiden

det var drömmens vilda äventyr
som tog mig dit jag ville vara

till världen som aldrig funnits




Fri vers av blickar framåt
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-10-05 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blickar framåt