Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat krymper för varje dag...

En vaken dag så trist och vag
Och skuggan, solens plats
Luft och lukt så svag
Förvsunnen i all hast

När lust till liv är som sorg
Tårar förvandlas till salt
Leendet, skrattet min borg
Kan hjärtat bli så kallt

Drogen blir mitt liv
Tar allt överhand
I ett enda kliv
Blir allt till sand

När döden anlänt
Dig från jorden sänt
All kärlek, blivit utbränt




Fri vers av Marthina
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 19:21



Bookmark and Share


    Camillaa
Tilltalande text :P
mycket välskriven!
/ C
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina