Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betongväggen

Det finns inga ord som är starka nog
min röst räcker inte till
mina känslor är inte tillräckligt starka
jag vill veta hur man bryter igenom
hur kommer jag in till ditt inre?
Vad krävs för att ta sig in
genom den betongvägg du byggt?
Varför byggde du den just här?
just nu
Vad är du rädd för?
Det enda jag någonsin velat
har varit att älska dig
Hur kan jag älska dig
när du gömmer dig
bakom hårda ord
bakom kalla känslor
bakom betongväggen?




Övriga genrer av Scilla Nutrix
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-11-08 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix