Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering på varför saker och ting blir som de blir...




Utlämnad

 

Försvarslös

vid livets motgångar

lika anspråkslös

under medgång

 

Modlös

vid ställda krav 

lika besinningslös

i ursinne

 

Viljelös

vid givna chanser

lika kraftlös

vid orättfärd

 

Maktlös

mot kroppslig sjukdom

lika chanslös

i livet?

 

Ansvarslös?

 

Jag?

 

 




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix