Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Där låg mitt hjärta
alldeles nertrampat
i smutsen...
Hade nästan förlorat hoppet
om att överleva
när du kom...
Utan att blinka
böjde du dig ner
och lyfte upp hjärtat...
Detta går aldrig vägen
tänkte jag
nu avslöjas snart smutsen...
Men du bara höll ömt i det
och började försiktigt
borsta av all smuts...
Hjärtat slog allt intensivare
för varje rörelse du gjorde
för att rädda det...
Tack vare dig
upptäckte jag att det finns hopp
även för mig med nertrampat hjärta...
Äntligen känner jag mig älskad
och älskar så ofattbart mycket
att livet är helt underbart...

Puss o kram min älskling!




Övriga genrer av Scilla Nutrix
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-12-21 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix