Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love - fall

 

I love the fall

it's fall and I love

fall in love

in the fall

I fall for you

this fall is love

you and I

love

fall

 

 




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 00:56



Bookmark and Share


    CaMillA
vacker!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix