Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man tro?


Dröm om Gud

Jag drömde inatt

att Gud fanns

han blängde på mig

och jag skämdes

sedan blev jag arg

för jag tror ju inte

på Gud

Då tog han upp mig

och kramade ut all vilja,

all kraft ur mig

sedan satte han ner mig

på jorden

mitt i livet

hånskrattande




Övriga genrer av Scilla Nutrix
Läst 712 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix