Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomträngande tårar



Tårar som spränger
tränger sig på
genom skal och styrka
genom osynlighetens mask
den perfekta
den glada

ironi i själen
ironi pulserar uti mitt blod
Styrkan bakom tårar
tårar genom skal och styrka

vem är jag
bakom masken min
ni alla skapat så kreativt
vem är masken
som fälla tårar kan?





Fri vers av Malin Johansson
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-12-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.