Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( du tar alltid emot mig ).


I mitt fall



I mitt fall
faller jag
landar i din famn

I min tår
tårar fäller jag
då fångar du dom med din hand

När smärtan gör som ondast
skriker jag ut
min ork
faller ner på knä
darrande svaga händer
framför ett blekt
sargat ansikte
en trasig själ

i mitt fall
i min tår
i ett färglöst öga

I mitt fall
tar du emot mig
hindrar mörkret
från att sluka mig helt





Fri vers av Malin Johansson
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-12-11 23:42



Bookmark and Share


    empty_sky
de är tur att du har någon som tar imot dej.
hoppas du inte behöver falla bara
2004-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.