Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig sårbar


Du avbeväpnar mig

Mitt hårda skal, min sköld
faller till marken

Jag står naken kvar
och skyler mig med din trygghet

Jag ger mig
och låter mig hänföras

Låter mig förföras




Fri vers av Lilla Mo
Läst 834 gånger
Publicerad 2006-11-09 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa