Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken kan få oss att lätta från jorden och aldrig landa


Låt oss sväva över mänsklighetens begränsningar


om jag bara fick lov att omsvepa
dig med all min längtan
och lära dig min kärleks språk

om jag bara fick tyda
ditt stjärntecken och
besöka din galax

då skulle jag ta dig till aldrig förr skådade planeter
och låta dig kolonisera mina inre civilisationer

då skulle jag visa dig hur det känns att sväva över
mänsklighetens begränsningar



och aldrig någonsin landa




Fri vers av Mackan
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-11-09 17:04



Bookmark and Share


  H. Karla
Oh, detta var målande. Så vackert:) En tanke bara: Dikten gör sig lika bra utan de tre första raderna. Varför inte gå pang på kärnan? Kram
2006-11-11

  Micael Axelsson
I mitt hjärtas rymd, har jag oändlig kärlek...
Oanade gränser låter du den person, fara, som vinner ditt hjärta.
2006-11-10

  sockerspöket
Den här var verkligen fin!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan