Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan man bara inte ta all skit...


Jävlighet

En dag

en jävlighet i sänder

är det inte det ena

så är det det andra

ibland är det rätt bra

men det varar aldrig

längre än att man

märker att det känns

lite bättre

då har redan nästa jävlighet

hunnit ifatt en

i ekorrhjulet som

inte stannar

förrän man stupar

gråtande i säng

på kvällen.




Övriga genrer av Scilla Nutrix
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-11-12 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix