Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm.. sån´a här små historier gör mig glad när jag skriver dem


Historien om Albert


Det här är berättelsen om en kille
som på flickor hade fått dille
Varje dag gick han ut för att leta
och det var mycket han om flickor ville veta

Han hade inte sett någon speciell
men han visste att han skulle göra det nå´n kväll
\"Någonstans finns hon\", tänkte han och log med hela ansiktet
och snart skulle han ha henne i siktet

Albert - det var vad killen råkade heta
och en dag i mitten av maj såg han henne, hon hette Greta
\"Aj, aj, aj\", sa Albert till sig själv
\"Vilken pingla på två ben
vacker som en älv\"

Men Albert var lite för sen
för Greta försvann i en väldig fart
och Albert hann inte ens till henne säga något rart

\"Vicken osis\", tänkte Albert och drog en suck av djupaste bedrövelse
Men strax hade han glömt denna lilla stund av rörelse
borta var hela denna episod
när gulliga Ulla framför honom stod

Detta var historien om Albert som på flickor hade dille
Kanske har han nu funnit någon gó och fin tjej
eller också är han fortfarande samma struliga kille
och håller på med samma yra grej




Fri vers av Marreb
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-11-09 20:35



Bookmark and Share


  Albert
hittade den här igen, om Albert
och Greta
och Ulla
haha
gör en låt på den
2007-03-14

  Albert
skit, har du sett mig nu
avslöjat mig
fast det är bara lite värme jag vill ha
2007-02-22

    The Megaman
Den var jätte rolig!!
2006-11-29

    eva m h
Härlig!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb