Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplockad ur byrålådan. Det är så svårt ibland att tro på och ta emot det som är så livsnödvändigt för oss.


Kärlekspilarna

Säkerhetsbältet på
jag är fastspänd

beredd att ta emot kärlekspilarna
som ska förändra
plocka fram min identitet

inte kriga mot kärleken
utan vara krigare i kärlekens tjänst

inte vara slav
utan drottning

bli det älskade barnet
som vilar i faderns famn




Fri vers av Marreb
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-11-18 23:30



Bookmark and Share


    öppettid
gillar första stycket speciellt mycket..

\"Säkerhetsbältet på
jag är fastspänd

beredd\"
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb